Eshuis wéér in het nieuws, nu vanuit Japan - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Eshuis wéér in het nieuws, nu vanuit Japan

DALFSEN – In Dalfsen zeggen ze wel eens; door kuj niks van Japan. Bij Eshuis is het nu één en al Japan! 100 miljoen lebels worden er gemaakt voor de Coca Cola flessen in Japan. Niet zo maar: maar hele bijzondere!

Coca-Cola Japan lanceert de nieuwe kerstflessen. Na vier jaar is er bijna sprake van een traditie: De Coca-Cola kersteditie flessen. Op het eerste oog een normale Coca-Cola fles met een label, maar niets is minder waar. Dit label kan je omtoveren tot een prachtige strik. Coca-Cola creëert met de labels een gevoel van verwondering of “Odoroki” tijdens de komende feestdagen.

Het blijft niet bij een uniek label, Coca-Cola gaat verder… Op elk label hebben wij een unieke 12-cijferige code gedrukt. Wanneer deze code wordt ingevoerd op de website van Coca-Cola krijgt de Japanse consument toegang tot 25 kerstliedjes, gezongen door de populaire meidengroep Little Glee Monster. De dames van de band hebben ook een nummer individueel gezongen. Wanneer je de afzonderlijke delen afspeelt op verschillende apparaten, komt het nummer volledig samen. Dit moet het gevoel van samenhorigheid versterken tijdens de kerstdagen.

Lees hier voor meer nieuws hierover

Foto 1
Artikel delen: