Nieuwe makelaar in Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwe makelaar in Dalfsen

DALFSEN – Hebben jullie mij al eerder langs zien fietsen op deze site? Ja gisteren! Vanaf begin december nieuw in Dalfsen:  Passie Makelaardij, dé makelaar van Dalfsen – Persoonlijk, duidelijk en ontzorgt.

Wie is Passie Makelaardij? Mijn naam is Annelies Nijboer en ik ben Passie Makelaardij. Geboren en getogen in Dalfsen, ken ik er elk huis en elke hoek van de straat.

Elke straat waar je doorheen fietst heeft wel een verhaal. Voor mij is een huis meer dan alleen een stapel stenen met een stukje gazon ervoor. De mensen die er wonen hebben veel in een huis meegemaakt. En als muren konden praten, zouden er van allerlei mooie en persoonlijke verhalen naar boven komen.

Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan bij gerenommeerd makelaarskantoor, maar daar kwam ik erachter dat de meeste makelaars vaak traditioneel zijn er dat er nog een statige cultuur heerst. Mensen zien ertegenop om naar een makelaarskantoor toe te gaan en dat is iets wat ik wil doorbreken. Makelaardij hoeft niet traditioneel en duur te zijn, het kan ook vernieuwend met een persoonlijke, enthousiaste en warme aanpak.

De drie pijlers van Passie Makelaardij:
Persoonlijk – Door goed aan te voelen wie ik voor me heb zitten, weet ik hoe ik de samenwerking moet aangaan. Duidelijk – Bij mij geen vage termen en onduidelijkheid over mijn tarieven. Ik hou van helder: je weet meteen waar je aan toe bent en wat het je gaat kosten. Ontzorgt – Ik regel alles voor je, ook buiten kantooruren. Want een makelaar heeft geen 9 tot 5 baan.

Dus als je hier nou juist naar opzoek bent en je je woning in Dalfsen en omstreken wil verkopen of juist je droomwoning hebt gevonden in Dalfsen en mij als aankoopmakelaar wilt inschakelen? Lees snel verder.

Contact kan vanaf nu al opgenomen worden via info@passiemakelaardij.nl, Facebook, Instagram en bellen of Whatsapp kan uiteraard ook via 06-22749725.  Al het nieuws omtrent de live gang van mij website, ontwikkelingen en een geweldige openingsactie zijn ook via Social Media te volgen.
Ik hoop tot heel snel.

Artikel delen: