Extra voorzorgsmaatregelen Apotheek Dalfsen door coronavirus! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Extra voorzorgsmaatregelen Apotheek Dalfsen door coronavirus!

DALFSEN – Na intern overleg heeft Apotheek Dalfsen besloten om voorlopig de deuren te sluiten voor publiek. Deze regeling is afgelopen maandag al van kracht gegaan. Dit is besloten om het risico op besmetting door het coronavirus voor het personeel maar ook de patiënten zo klein mogelijk te houden!

Dat de deuren zijn gesloten betekent niet dat alles stilstaat. Wij zijn achter de schermen ontzettend hard aan het werk om alle medicijnen voor iedereen klaar te maken! Dit willen we graag voor u blijven doen en kan alleen in goede gezondheid van al onze medewerkers.

Wat betekent het nu indien u een medicijn nodig bent?

Heeft u een recept voor medicijnen in huis? Dan kunt u deze nog inleveren in de brievenbus die buiten bij de ingang van de apotheek staat. Deze wordt meerdere keren per dag geleegd en de recepten worden verwerkt. Ook kunt u nog op de reguliere wijze medicijnen bestellen bij de groepspraktijk via de receptenlijn.

De grote verandering nu is natuurlijk dat de medicijnen niet opgehaald kunnen worden aan de balie. Indien een mailadres bij ons bekend is en u jonger bent dan 60 jaar dan zetten wij uw medicijnen in ons kluisjessysteem. Dit blijft hier 48 uur in staan. Hierover krijgt u een mail waarin een code wordt weergegeven waarmee het kluisje geopend kan worden. Buiten openingstijden heeft u wel internet op de mobiele telefoon nodig om de buitendeur te openen. Belangrijk om te zeggen is dat de afzender van deze mail De Buren is omdat zij de kluisjes voor ons beheren! Wij vragen u om zo snel mogelijk de medicijnen uit de kluisjes te halen aangezien nu veel meer patiënten hier gebruik van maken en we weer plaats willen maken!

Als bij ons geen emailadres bekend is of u bent ouder dan 60 jaar dan zullen we ons best doen om de medicijnen binnen 3 werkdagen te bezorgen.

Gaat u nog medicijnen bestellen en wilt u graag gebruik maken van het kluisjessysteem? Of bent u iets met spoed nodig? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zoals altijd nog bereikbaar via de telefoon op 0529-433481 of via de mail info@apotheekdalfsen.nl.

Wij willen ook iedereen tot nu toe ontzettend bedanken voor het begrip rondom de extra voorzorgsmaatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het coronavirus. Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk met de gezondheid van iedereen rekening te houden.

Foto 1
Artikel delen: