Belos Pés Pedicure is weer open!

Belos Pés Pedicure is weer open!

Na twee maanden gesloten te zijn geweest is het eindelijk zover dat contactberoepen sinds 11 mei 2020 weer mogen werken. Kappers, schoonheidssalons, fysio, pedicures en overige contactberoepen hebben de deuren nu inmiddels een week open. Nalva van Belos Pés Pedicure vertelt:

Drukte in de eerste week na de versoepelingen omtrent corona

Belos Pés Pedicure valt als bedrijf eigenlijk nog onder de noemer “startend bedrijf”. Belos Pes pedicure is namelijk sinds november 2018 actief en nog een jong groeiend bedrijf. De groei zat er lekker in tot dat het coronavirus zorgde voor een omslag, wat natuurlijk veel bedrijven heeft geraakt. Maar sinds Belos Pés Pedicure op maandag 11 mei weer open is, is het de afgelopen week meteen ongekend druk en was het flink overuren draaien. Nalva Carvalho, eigenaresse van Belos Pés Pedicure is erg blij weer aan de slag te mogen. Ze vind het erg leuk iedereen weer te zien en gezellig bij te kletsen met haar klanten tijdens de pedicure behandelingen. Dat het nu soms even stressen is met zo’n volle agenda mag ze toch ook weer dankbaar voor zijn zegt ze. “Dus schouders eronder en lekker doorwerken!”

Maatregelen

Belos Pés Pedicure probeert zo veilig mogelijk te werken om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat Belos Pés Pedicure ondanks dat het gebruik van mondkapjes niet verplicht wordt gesteld dat Nalva toch te allen tijde mondkapjes gebruikt en handschoentjes draagt als zij in contact komt met klanten. Daarbij wordt de salon na elke behandeling volledig ontsmet met desinfectiemiddel en wordt de pedicure stoel na elke behandeling opnieuw afgedekt met nieuwe folie. Bij het maken van een afspraak wordt, zoals verplicht gesteld, gevraagd naar de gezondheid van de klant gelet op verkoudheid.

Provoet protocol

Belos Pés pedicure is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie “Provoet” en hanteert het protocol omtrent corona, opgesteld door Provoet, op basis van de regels van het RIVM. Klanten krijgen op voorhand een kopie per e-mail of kunnen het protocol lezen op een poster bij binnenkomst in de salon. De regels zijn op onderstaande poster te zien.

Pedicure Salon

De salon is recent opnieuw ingericht en is van alle gemakken voorzien. De behandelstoel heeft zelfs stoelverwarming om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Bent u slecht ter been, beschikt u niet over eigen vervoer of vindt u het gewoon prettiger dat de pedicure bij u thuis komt voor een pedicure behandeling, dan is dat geen probleem. Naast de thuissalon werkt Belos Pés ook als ambulant pedicure en komt Nalva regelmatig bij mensen thuis voor een pedicure behandeling. Zo kan zij uw voeten behandelen in uw eigen vertrouwde omgeving. Bij een afspraak bij u thuis neemt Nalva alle benodigde attributen mee op afspraak en hoeft u dus zelf nergens voor te zorgen.

Esthetische behandelingen

Heeft u last van voetklachten zoals; kalknagels, eelt, likdoorns of kloven dan kunt u een (of een combinatie) van deze behandelingen boeken. Voetklachten zijn ontzettend vervelend en Belos Pés helpt u hier graag vanaf. Uiteraard wordt u voorzien van preventief advies, zodat deze klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Spa Pedicure behandelingen

De Spa Pedicure behandelingen zijn luxe behandelingen die extra verzorging en ontspanning bieden voor uw voeten. Gun u zelf een heerlijk ontspannende voetbehandeling zodat uw voeten er weer even een tijdje tegenaan kunnen. De behandelingen kunnen uiteraard met elkaar gecombineerd worden.

Nagels lakken (hand/voet)

Maak uw voetbehandeling af met een mooie basis nagellak of een gellak. Een gellak is een nagellak op basis van gel die in ieder geval twee weken lang blijft zitten. Het verwijderen van de gellak kan Nalva ook voor u doen. Dit gaat namelijk net iets anders dan het verwijderen van een basis nagellak. Lees hier alles over gellakbehandelingen bij Belos Pés Pedicure.
Zijn uw voeten nog niet klaar voor de lente met mooi gelakte nagels? Maak dan snel gebruik van onderstaande lente actie!

Lente actie

Nalva is erg blij dat ze na de versoepelingen omtrent corona weer open is en weer pedicure behandelingen mag geven waar ze al haar liefde en zaligheid in stopt. Om dit te vieren met haar klanten krijgt iedereen die in de lente van 2020 een basis pedicure behandeling boekt een korting van 50% op een gellakbehandeling. Zo kan iedereen voor een leuke prijs met verzorgde voeten en mooi gelakte nagels de salon verlaten.

Hier kun je een afspraak maken voor een pedicure behandeling bij Belos Pés.

Nalva ziet u graag in de salon of op afspraak bij u thuis!

Foto's 2
Belos Pés Pedicure is weer open!
Artikel delen: