Stukje op Dalfsennet zette de boel flink in beweging - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Stukje op Dalfsennet zette de boel flink in beweging

DALFSEN – Zoals je wel weet heb ik half april met Robbin van camping Starnbosch de privesanitairunits ontworpen en geïnstalleerd en we hebben er velen gemaakt voor op de camping. We hebben toen ook gelijk een site gemaakt voor onze privé sanitair units.

Naar aanleiding van je artikel in Dalfsennet op 22 april 2020;  Dat is nog eens echt slim ondernemen, hebben we veel bekendheid gekregen via media en tv waaronder:

-SBS hart van nederland
-Nu.nl
-Jeugdjournaal
-KCK
-De Stentor
-RTV Oost
en diverse kranten

We hebben, toen we in het nieuws kwamen, heel veel reacties ontvangen van campings, havens en bedrijven via onze media en tv maar ook via onze website met 3 domeinnamen die we hebben vastgelegd met o.a  www.privesanitairunit.nl en berichten van campings etc via de mailbox van camping Starnbosch voor privesanitaitunits.

Door de drukte met het bouwen van de vele privesanitairunits voor eigen gebruik op camping Starnbosch, is het er niet van gekomen om er verder mee te gaan. Wel met het idee om alles verder uit te werken en er na het kampeerseizoen mee verder te gaan. Vandaar omdat we 3 domeinnamen hebben vastgelegt:

www.privesanitairunit.nl
www.eigenbadkamer.nl
www.privesanitairunits.nl

Nu is het kampeerseizoen voorbij en krijgen we weer heel veel mails en vragen van campings uit Nederland, Frankrijk en Italië of we privesanitairunits kunnen leveren. Daar het echt vele aanvragen zijn, hebben we onze handen ineengeslagen met een ondernemer die de privesanitairunits casco in opdracht voor ons bouwt en aanlevert in Dalfsen waarna wij naar wens van de klant de installatie in de units uitvoeren. Dit alles dan onder de naam :Privesanitairunit Dalfsen. Wij maken gebruik van de nieuwste innovaties op installatiegebied. De toepassing van innovatieve materialen en de nieuwste technieken zijn bij ons vanzelfsprekend. De units zijn geheel naar wens in te delen. Vele mogelijkheden. In ons assortiment hebben we de volgende privesanitaitunits:

Enkele unit type Starnbosch
Dubbele unit type Starnbosch
4 Aparte badkamers in 1 grote unit type Starnbosch.

Ook staan Robbin de campingbaas en ik niet stil met het ondernemen en hebben we een nieuw concept in ontwikkeling. Wij hebben binnenkort een Mindervaliden privesanitairunit in ons assortiment. Dit is een unit die geschikt is voor mindervaliden zodat ook deze mensen een eigen Privesanitair hebben en kunnen genieten van een fijne vakantie. Ook deze kan dan naast de plek gezet worden met de heftruck. Deze unit is geheel volgens MIVA voorschriften geïnstalleerd en is o.a voorzien van:

-Grote privesanitairunit
-MIVA toilet
-MIVA wastafel met spiegel en hendelkraan
-Thermostatische MIVA kraan en glijstangset
-Verlichting met sensor
-Breede toegangsdeur
-Ventilatiesysteem
-MIVA alarmsysteem (div variaties )
-Steunbeugels tbv toilet
-Geheel volgens voorschriften

Mocht u vragen hebben betreft onze privesanitairunits, kunt u altijd langskomen bij Camping Starnbosch of mailen via onze website of info@privesanitairunit.nl. Wij zijn te vinden naast Restaurant het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen.

Zie verder www.privesanitairunit.nl

Team Privesanitairunit / Eigenbadkamer
Camping Starnbosch Sterrebosweg 4
7722kg Dalfsen 0529 – 431571
06- 838 676 64

Foto's 3
Stukje op Dalfsennet zette de boel flink in beweging - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Stukje op Dalfsennet zette de boel flink in beweging - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: