Spoed: Rika zoekt nieuw opvangadres voor paarden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Spoed: Rika zoekt nieuw opvangadres voor paarden

DALMSHOLTE – Rika van de Olde Manegepeerd uit Dalmsholte is het niet gelukt om, na vele pogingen gedaan te hebben om geld bij elkaar te krijgen, de locatie aan de Beukenlaan te kopen. Nu zijn ze dringend opzoek naar een vervangende plaats, zodat we door kunnen met `t Olde manegepeerd.

Dit mag een boerderij zijn die leeg staat, maar ook mag het een schuur met land zijn. Als we dan in de schuur de ontvangst ruimte kunnen maken, zouden we ook heel erg gered zijn. Toch wilde ik de vraag bij Dalfsennet alvast neer legen omdat die ons altijd heel fijn verder helpt.

Dalfsennet heeft veel bekendheid en die kans moeten we nu juist pakken, zodat de paarden toch een nieuw onderkomen krijgen. Ik zit te denken aan een straal van 10 km rond om Ommen. De nood is echt hoog want eind juni moeten we uit het pand zijn. Ook komt er dan de vraag of we een grote groep vrijwilligers kunnen bereiken die ons helpen de hele boel binnen en buiten leeg te maken. De vrijwilligers kunnen we al vanaf april gebruiken. Heeft u vrienden, familie of kennissen die ons op wat voor manier verder kunnen en willen helpen (dat mag ook financieel zijn door door middel van hooi of voer) zou dat heel mooi zijn. Wij hoeven er zelf niet van te leven, maar gunnen de uitgewerkte paarden een hele fijne oude dag. Daar doen we het voor.

Groetjes Rika

Rika Lassche Stichting t Olde Manegepeerd info@manegepeerd.nl

Artikel delen: