Einde Steunstichting Imminkhoeve - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Einde Steunstichting Imminkhoeve

DALFSEN – LEMELE – Het ondersteunen van het zorghotel De Imminkhoeve in Lemele is eind 2020 tot een droevig einde gekomen. De corona pandemie was de nekslag voor het prachtige hotel waar mensen met een beperking van een mooie betaalbare vakantie konden genieten.

De Steunstichting van de vrienden van de Imminkhoeve hadden in 2020 nog enkele activiteiten die ook het een en ander hebben opgebracht. Zo gingen de Bingoavonden nog even door, de donateurs hebben hun jaarlijkse bijdrage in 2020 nog gegeven en de Imminkhoeve-wandeltocht ging ondanks de corona-crisis en het faillissement toch nog door. De loterij met het bekende 21-spel, met de kar op de markten, mocht al niet meer doorgaan en de tuinen werden niet meer onderhouden.

Het bestuur van de Steunstichting heeft haar activiteiten beëindigd en houd dit jaar op te bestaan en heeft vervolgens conform de Statuten besloten om de nog beschikbare geldmiddelen te schenken aan organisaties die in de zorgsector actief zijn met het ondersteunen van mensen met een beperking.

Wij bedanken ook langs deze weg al onze donateurs die ons altijd zijn blijven steunen, velen al jaren lang! De bingo-avonden kunt u blijven bezoeken op maandag bij zalencentrum Mansier en op woensdag in het Hervormd Centrum te Ommen. De opbrengst gaat nu naar de MS-stichting. Vandaag schenkt de STEUNSTICHTIG Imminkhoeve de MS met een gift van € 1000.

Artikel delen: