HAIR by Maris Stay positive!

HAIR by Maris Stay positive!

DALFSEN – Stay positive! Al vanaf vorig jaar is dit ons motto.

Op 1 oktober 2020 ben ik vol enthousiasme gestart met mijn eigen salon “HAIR by Maris”. Het was meteen een succes, maar al gauw moesten de deuren sluiten in verband met de eerste lockdown vanwege corona. En nu is het net voor de feestdagen opnieuw zover. Dat is, zo als voor iedereen, een flinke tegenvaller. Gelukkig wordt ik nu ondersteund door mijn partner Emiel, die mij als “BARBER by Maris” sinds afgelopen zomer aanvult in de salon. Samen proberen we positief te blijven door ook tijdens deze lockdown bezig te blijven met de passie voor ons vak en te komen tot nieuwe ideeën waarmee we je in deze tijd toch een beetje kunnen verwennen.

Zo kun je bij ons o.a. terecht voor:
-Een verrassingspakket: een persoonlijk advies in een doosje.
Jij geeft aan welk bedrag je wilt besteden en wij maken een pakketje voor je met producten die perfect zijn voor jouw haar! Dit is ook mogelijk als cadeautje voor iemand anders en perfect voor onder de kerstboom. Natuurlijk zijn de producten ook los te koop.
-Een uitgroeikit: een verfpakket om uitgroei bij te werken. Alleen voor mensen die één kleur hebben, een toner willen of grijze uitgroei willen bijwerken, dus geen blondering.

Voor een bestelling kun je appen naar: 0651546040. Voor meer info zie website

Hope to see you soon.
Liefs,
Marissa & Emiel.

Foto's 3
HAIR by Maris Stay positive!
HAIR by Maris Stay positive!
Artikel delen: