Mensen in de problemen, die help je gewoon: punt uit! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Mensen in de problemen, die help je gewoon: punt uit!

NIEUWLEUSEN – Vrienden en inwoners slaan hadden in één om plaatselijke horecaondernemer flink verder te helpen. Horeca eigenaar Arian Dijsselhof zit gewoon in een hele lastige situatie omdat zijn zaak nog steeds dicht zit vanwege corona, (sommige kunnen dat woord al niet meer horen. Red.) dat is zeker voor een beginnende ondernemer niet te doen. Dat geeft ernstige frustraties. Dit konden zijn aardige klanten ook niet langer aanzien.

Gisteren verscheen er ook al een stukje (zeg maar stuk) over op RTV Oost. Ook Dalfsennet wil met alle plezier een steentje bijdragen om Arian en zijn gezin te helpen. Want het zijn geen onbekenden in Dalfsen en bovendien aardige mensen.  Wij geloven ook zeker als Dalfsenaren dit lezen ook graag mee willen doen.

Crowdfund-actie

Vriendengroep uit Nieuwleusen begint een crowdfund-actie voor Proeflokaal Zuid, zo heet dat mooie bedrijf. Een vriendengroep uit Nieuwleusen is een crowdfund-actie begonnen voor hun favoriete horecaplek, Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen. Proeflokaal Zuid is een plek waar veel mensen uit Nieuwleusen graag komen en ook graag willen blijven komen.

Ze lazen het bericht van de eigenaar Arian Dijsselhof over zijn frustraties. De vriendengroep besloot om hem een handje te gaan helpen. Daarvoor zijn ze meteen in actie gekomen en hebben een crowdfund-actie opgezet voor Proeflokaal-Zuid.

Eigenaar Arian Dijsselhof van Proeflokaal Zuid wist niet goed hoe hij hier op moest reageren. Hij is verbaasd, beduusd en blij verrast. Toch vindt hij het wel moeilijk, omdat hij geld mag aannemen van anderen terwijl er zoveel mensen zijn die het nóg slechter hebben.

De vriendengroep had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Na een dag liep de actie al overweldigend. De vriendengroep vindt het mooi om te zien dat Nieuwleusen achter hun crowdfund-actie staat en massaal doneert. Ze hebben hun oorspronkelijke doel al behaald. Ze hopen op een mooi eindbedrag voor Proeflokaal Zuid.

Mensen uit Dalfsen die graag een steentje bij willen dragen kunnen doneren bij de onderstaande link: https://www.geef.nl/nl/actie/een-hart-onder-de-riem-voor-proeflokaal-zuid-1/donateurs

Namens de vriendengroep heel erg bedankt, blij hoe streekgenoten elkaar helpen. Fantastisch.

Lianne Klein

Foto: Foto-RTV-Oost Chantal-Everaardt-Tibben Nieuwleusen

Artikel delen: