Dalfsen is een super sfeervolle winkel rijker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dalfsen is een super sfeervolle winkel rijker

DALFSEN – (Een primeur voor DalfsenNet)  Een nieuw concept, een mooie samenwerking en een prachtige aanwinst in hartje Dalfsen. Dát is het nieuwe “Koggel & CO bij ELK”. En wel aan de Wilhelminastraat no. 6, daar waar in het verleden de winkel van Schlecker eens was, een mooi diepe winkel waar heel veel sfeer in kan.

In tijden zoals deze, zijn we allemaal op zoek naar “dat beetje extra”. Dát is wat wij (Margreet, Sabine, Daniëlle, Cindy & Barbara) jullie bieden in onze vernieuwde winkel. Je kan er straks vinden: hele mooie kleding, voor zowel de man als de vrouw, maar waar ook de jeugd van baby tot jong volwassen goed kan slagen.

 

Maar naast kleding van hele sterke merken,  beschikken we nu ook over de mooiste woonaccessoires én wooncadeaus. Sfeer voor in je interieur, voor jezelf of voor een ander.

Van stoer en/of industrieel tot landelijk Scandinavisch en alles er tussen in.

Van heerlijke woongeuren tot zachte kussens, van prachtig servies tot sfeervolle windlichten en van mooie vazen tot woondekens en lampen.

Daarnaast verzorgen wij ook relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaus voor iedere gelegenheid maar ook sfeervolle woonaccessoires & cadeaus.

Dát is het nieuwe “Koggel & CO bij ELK”. Cindy Koggel  had al een prachtige winkel in Lemele. En de winkel van Elk dat kunt hier al zien. Koggel en Co in Lemele gaat per 24 november dan wel sluiten, want Cindy kan niet overal te gelijk zijn natuurlijk.

Cindy Koggel verteld: “Wanneer 2 toffe tantes elkaar vinden en hun passie en enthousiasme bundelen, ontstaat een nieuw concept. Bovendien tijden zoals deze, vragen om een nieuw concept. Mensen willen niet altijd meer scrollen op internet, ze willen ook wel weer eens zien, voelen, passen, ruiken en soms ook proeven!

De winkel gaat open vanaf donderdag 24 november 2022,elke dag (behalve op maandag)  vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur (zaterdag tot 17.00 uur)  en op vrijdag is er natuurlijk de koopavond.

Wat kan u verwachten: persoonlijk contact, goede adviezen, sfeer en gezelligheid. Het zijn gewoon hele gezellige dames die u gaan helpen. Van harte aanbevolen!

 

 

Nog even: De houthandel M. Koggel aan de Lemelerweg te Lemele blijft wel gewoon open.” Daar is de vestiging in de Wilhelminastraat in Dalfsen iets te klein voor. Binnenkort meer over deze houthandel op deze site,  welke in de gemeente Dalfsen is ontstaan.

 

Foto's 2
Dalfsen is een super sfeervolle winkel rijker - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Artikel delen: