Insluiping en diefstal portemonnee - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Insluiping en diefstal portemonnee

DALFSEN – Vanmiddag tussen 13.00 uur en 15.00  uur is mijn portemonnee uit de woning gestolen. Terwijl ik gewoon in de tuin aan het werk was,  met een kruiwagen van voor naar achter het huis compost te verzetten is toch iemand de woning ingeslopen. Bij meneer op kantoor daar lag  zijn broek op een stoel met daarin zijn portemonnee.

Het is daar in de buurt (de Grutterserf) scheering en inslag met inbraken en insluipingen aldus de gedupeerde. Steeds meer mensen hebben er nu een camera hangen verteld hij. Maar sommige zetten dat ding ook weer uit, omdat er elke keer als je er voor langs loopt dat alarm weer afgaat. Er is aangifte gedaan bij de politie. En mocht u iets verdachts hebben gezien vanmiddag, neem dat ook contact op met de politie en hou als aanwonende de boel goed in de gaten.

Mocht iemand een zwarte portemonnee of ook mijn waardepapieren, rijbewijs en diverse pasjes vinden, meld het dan via deze link aub. Het geld zullen ze er vast niet in hebben laten zitten als ze zo’n portemonnee in de bosjes gooien denk hij.

De getoonde foto is ter illustratie.

Artikel delen: