Wachten op speculaas

LEMERLVELD – U kent ze vast wel: Die mensen in hun pakkies die zo nu en dan door de Lemelerveldse straten lopen en er voor zorgen dat niemand even een dutje kan doen. Deze keer lopen ze niet met muziekinstrumenten rond, maar met speculaastaarten. En ze lopen naar uw deur toe. Juist, de muzikanten van Polyhymnia komen u speculaas brengen.

Lees verder »

Clubkampioenschappen Tennis DLTC

Clubkampioenschappen Tennis DLTC

DALFSEN – Aankomend weekend vinden de finales plaatst van de twee weken durende clubkampioenschappen. Er zijn mooie partijen geweest om uiteindelijk de finales te halen er wordt gespeeld in verschillende categorieën.

Lees verder »

Alle politieteams in Oost-Nederland live te volgen

Alle politieteams in Oost-Nederland live te volgen

REGIO – Uniek: alle politieteams in Oost-Nederland live te volgen via megavolgdienst. Alle zevenentwintig politieteams in de politie-eenheid Oost-Nederland zijn vrijdagavond 13 oktober live te volgen via Facebook. De megavolgdienst wordt georganiseerd in de Week van de Veiligheid.
De politie wil mensen met de volgdienst meer inzicht geven in het politiewerk.

Lees verder »

Feest bij Kringloopbedrijf Noggus&Noggus

Feest bij Kringloopbedrijf Noggus&Noggus

DALFSEN – Feest bij Kringloopbedrijf Noggus&Noggus tijdens Nationale Kringloopdag op 7 oktober,  bij veel van de kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Onder het mom van ‘Het is feest bij de Kringloop’ is er van alles te doen  tijdens de negende Nationale Kringloopdag.

Lees verder »

Voorbeschouwing SV Dalfsen – Weerdinge

Voorbeschouwing SV Dalfsen – Weerdinge

DALFSEN – SV Dalfsen speelt aanstaande zondag haar eerste thuiswedstrijd in de 3e klasse C Noord. Het debuut van vorige week is goed bevallen, 6 doelpunten voor, 0 tegen en een zuivere hattrick van herintreder Chiel Huisjes. Of Dalfsen deze prestatie voort kan zetten en de koppositie kan behouden zal zondag blijken.

Lees verder »

Oud papieractie vrienden senioren

DALFSEN – Oud papieractie vrienden senioren. Op 5-6-7-oktober. Brengen mogelijk  vrijdag 6 oktober van 14.00 tot 16.30 uur Zaterdagmorgen  7 oktober van 9.00 tot 11.30 uur. Bij de Kerk aan de Polhaarweg.

Lees verder »

Tarieven WMO voor zorgaanbieders gaan omhoog

DALFSEN – Sinds 1 januari 2015 is de gemeente Dalfsen verantwoordelijk voor de begeleiding binnen de Wmo. Hiervoor heeft de gemeente contracten afgesloten met een grote groep zorgaanbieders. Tijdens meerdere gesprekken tussen de gemeente en de zorgaanbieders kwam naar voren dat de zorgaanbieders knelpunten ervoeren rondom de tarieven die contractueel waren afgesproken.

Lees verder »