Kom luisteren, swing mee met de Bigband, zaterdag 15 oktober a.s. in het theater De Stoomfabriek

Kom luisteren, swing mee met de Bigband, zaterdag 15 oktober a.s. in het theater De Stoomfabriek

Dansbare muziek en mooi om naar te luisteren.
De zaal krijgt een vol podium. Ensemble van 16 muzikanten, zangeres Adriane Callas, crooner Philip Paar (winnaar van de Ol’Blues Eye Award) en onder muzikaal leiding van Jan van der Scheer. Samen zorgen ze voor een avondje ‘Great American Songhits’ en songs van Frank Sinatra.

Lees verder »

Wat muj noe?

Wat muj noe?

LEMELERVELD – Ie bint al jaoren int zelfde werk an de gank. Ie hebt al verschillende functies in det werk ehad en de leste jaorn doeit vanuut huus en zonder personeel. Ens veul ie nog wel de uutdaging um weer wat aans te gaon doen. De huuzenprie- zen vliegt noe helemaol uut de panne. Ut geld zit in de stiene.

Lees verder »

Pontje uit de vaart?

HESSUM – Is het pontje bij Hessum al uit de vaart? Wij fietsen vandaag over de Rechterensedijk richting het pontje. Want dan heb je wind mee op de dijk. We zijn nog een heel eind het pad richting het pontje op gefietst maar daar stond niks aangegeven. Pas toen we een heel eindje verder waren was er ineens een hek dicht en stond er pontje uit de vaart.

Lees verder »

Dames 1 van Flash koploper na twee wedstrijden

Dames 1 van Flash koploper na twee wedstrijden

NIEUWLEUSEN – De dames van Flash speelden de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 22/23. Met goede wedstrijdvoorbereiding en een volle tribune begon de wedstrijd tegen VC Zwolle dames 3. Coach Gerry Smit-de Vries begon de wedstrijd met spelverdeler Myrthe Schuurman, Marit van der Woude, Joanne Dunnink, Sabine van den Berg, Lisa Bollemaat, Mireille Huzen en Ingrid Baas.

Lees verder »

Boerinnen kalender

NEDERLAND – Het platteland wemelt van de verborgen schoonheden, zo bewijst De Boerinnen Kalender jaar in jaar uit. Al sinds 2011 brengen boerinnen uit alle hoeken van Nederland en België een ode aan onze voedselmakers. Dit doen zij door op sexy wijze aandacht te vragen voor de agrarische sector en onterechte vooroordelen over boeren en boerinnen.

Lees verder »

Stokvisdennen 2e bij NK Clubs

Stokvisdennen 2e bij NK Clubs

DALFSEN – Zaterdag 1 oktober werd het NK Clubs georganiseerd in Thialf. Aan de hand van de gereden tijden van het vorig seizoen heeft Stokvisdennen zich opnieuw weten te plaatsen voor het NK Clubs. Vorig jaar mochten ze voor het eerst meedoen en eindigden ze op het podium op een 3e plaats. Dit jaar werd er weer gestreden voor een podiumplek.

Lees verder »

Loopnieuws AG ’85

NIEUWLEUSEN – De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij meerdere wedstrijden actief. Berend Poelarends nam deel aan de Halve marathon van Katwijk. Deze halve marathon is zwaar doordat het door de duinen gaat en er een strandpassage is. Poelarends liep de 21,1 kilometer in een tijd van 2.02.53.

Lees verder »