Nieuwe coach ASC’62 heren 5

Nieuwe coach ASC’62 heren 5

DALFSEN – Nieuwe trainer heren 5. Na tegenvallende resultaten zijn de spelers in protest gegaan tegen hun voormalig leider Riewing Koster. Meneer Koster was zelfs niet aanwezig bij de laatste wedstrijd (2-3 verlies tegen Dalfsen Noord) en had niet de kennis en inzet om de spelers naar een hoger niveau te brengen.

Lees verder »

Verhalencafé in de Spil

NIEUWLEUSEN – Harry Been vertelt in het Verhalencafé in de Spil te Nieuwleusen. Ook eens zin om te luisteren naar leuke verhalen? Wij nodigen je van harte uit om op Woensdag 27 november om 19:30 uur  naar het verhalencafé in de SPIL te komen.  Het verhalencafé is opgezet om interessante verhalen te horen en vragen te stellen.

Lees verder »

Gemeente Dalfsen praat met haar boeren en niet over hen

Gemeente Dalfsen praat met haar boeren en niet over hen

DALFSEN – Met een zekere regelmaat peilt de gemeente Dalfsen hoe de vlag er bij ondernemers bij hangt. En omdat ook boeren tot die categorie behoren, werd vrijdag een bijeenkomst gehouden met als rode draad ‘hoe ziet u uw toekomst en hoe kunnen wij daar bij helpen?’. In de raadszaal zaten een slordige vijftig boeren, sommigen met het hart op de tong, anderen gebruikten de pauze om een ambtenaar aan te schieten of een verhelderende vraag te stellen aan wethouder André Schuurman.

Lees verder »

Schuilplek natuurfotograaf

Schuilplek natuurfotograaf

DALFSEN – Laatst sprak ik nog iemand die had het er over, een plek in het bos met een vijver en een schuilhut waar soms een natuurfotograaf in zat, dat kon hij zich als kind nog herinneren.Die fotograaf verdween dan voor uren onder de grond om daar vogels en drinkende reén op de plaat te zetten. We hebben echter nooit geweten die dat was.

Lees verder »

Abraham

Abraham

DALFSEN – Hierbij wat foto’s van Abraham Mark, die donderdag 14 november jarig was en dat goed in het zonnetje is gezet d .m v de Abrahams in de tuin

Park Old Heino

HEINO – ‘Als er problemen zijn, kunnen de bewoners zich melden’ “Wij zorgen dat de huizen goed onderhouden worden, maken de huurcontracten en leveren de woningen goed op. Als er problemen met de huizen zijn, kunnen de bewoners zich bij ons melden”, laat Katinka Drupsteen van Park Old Heino weten.

Lees verder »

Chillpoint special

LEMELERVELD – Saam Welzijn en Thuis Lemelerveld organiseren Chillpoint special op 22 november aanstaande. Het doel van chillpoint special is om een avond organiseren voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking.

Lees verder »

Kerst rondum de Kaerke een prachtig evenement in Oudleusen.

Kerst rondum de Kaerke een prachtig evenement in Oudleusen.

Oudleusen – Op zaterdag 14 December 2019 vind alweer de 3e editie van Kerst rondum de Kaerke plaats. Het decor de kerk en het dorpsplein worden weer omgetoverd tot een sfeervol geheel. Professioneel, gezellig en sfeervol waren woorden die bij de vorige edities veel werden uitgesproken naar de organisatie van dit evenement de Stichting Vrienden van Oudleusen.

Lees verder »

Alrik Visscher uit Dalfsen over leghennen

DALFSEN – „De manier waarop je leghennen houdt in Nederland, is sterk afhankelijk van de vraag van supermarkten in Nederland en Duitsland.” Dat zegt leghennenhouder Alrik Visscher uit Dalfsen  „Als leghennenhouder kun je een geweldig idee hebben hoe je, jouw stal in wilt richten. Maar uiteindelijk moet je – kijkend naar de vraag vanuit supermarkten – bepalen welke manier van hennen houden bij je bedrijf past, en welke ontwikkelingsmogelijkheden je stallen en bedrijf bieden”, stelt Visscher.

Lees verder »