Hoken & Hakkuh in Oudleusen.

Hoken & Hakkuh in Oudleusen.

Zaterdagavond werd er door vriendengroep Hoken & Hahhuh weer een groot feest georganiseerd in samenwerking met zalencentrum Mansier.
Vorig jaar waren er regelmatig feesten georganiseerd door vriendengroepen in “The Battle of Billy’s Bar”.
Maar dit gebeuren is maar één keer in de twee jaar, en dan is een heel jaar zonder feest wel heel lang.

Lees verder »

Guido Spies bij dames op de broek

Guido Spies bij dames op de broek

DALFSEN – Guido Spies Fotografie nieuwe sponsor Dalvo Dames 2. Guido Spies Fotografie is de nieuwe broekjes sponsor van Dalvo Dames 2. Vorige week werden de broekjes uitgereikt waarna de Dames een wedstrijd speelden tegen de koploper. Een Spannende wedstrijd maar helaas geen winst.

Lees verder »

Stefan Westenbroek brons op EK

Stefan Westenbroek brons op EK

DALFSEN – Bij de Viking Race in Thialf, het offcieuze jeugd-EK, heeft de 12-jarige Stefan Westenbroek uit Ommen een prachtige prestatie geleverd door brons te halen bij de A-pupillen. In het klassement stond de schaatser van de Stokvisdennen na drie keer een 500 meter derde, met iets meer dan een halve seconde voorsprong op de Duitser Tim Buschgens.

Lees verder »

Winterse dropping SV Dalfsen

Winterse dropping SV Dalfsen

DALFSEN – De jaarlijkse dropping van SV Dalfsen laat zich niet tegenhouden door een weerswaarschuwing van de KNMI. Weer of geen weer, sneeuw of ijsregens, de laatste vrijdag van januari wordt de dropping gehouden. Plaats van handeling zoals gebruikelijk het clubgebouw van SV Dalfsen.

Lees verder »

ASC Dames 1 van de toekomst?

ASC Dames 1 van de toekomst?

DALFSEN – Met prachtige overwinningen op de meidenteams uit Nieuwleusen is meisjes team E10 kampioen geworden. Dit meisjesteam wat pas in oktober werd gevormd, heeft de stijgende lijn op het veld weten voort te zetten in de zaal. Wie weet zit hier het talent voor het toekomstig Dames 1?

Lees verder »

Lentebokblues op 22 Maart

Lentebokblues op 22 Maart

DALFSEN – Op 22 maart de 5de editie Lentebokblues in de TrefkoelePlus cafe. Kaarverkoop start Zondag 1 februari bij de Trefkoele+.reserveren gewenst die middag 0529 – 432338 met de band Carolina en the Bluesmen.Voor info kijk op www.vechtdalbluesandrock.nl

Maandag weer repair-Café-Dalfsen

Maandag weer repair-Café-Dalfsen

DALFSEN – De technische heren van Repair Café Dalfsen, de enthousiaste meesterreparateurs, en een dame gewapend met naaimachine zitten op maandagmiddag 2 februari weer klaar om u te helpen kapotte spullen weer te repareren. Het motto van Repair-Café-Dalfsen? Weggooien? Mooi niet! is al vele malen in de praktijk gebracht.

Lees verder »

ASC ’62 F10 zaalkampioen

ASC ’62 F10 zaalkampioen

DALFSEN – Na veel spannende wedstrijden in de zaal is ASC ’62 F10 overtuigend kampioen geworden in de zaal. Vanmorgen eerst tegen de nummer 2 uit Nieuwleusen, deze werd overtuigend gewonnen met 3 – 0. Daarna konden de kampioensshirts aan. Op de foto het enthousiaste team bestaande uit Kay van Gelder, Emmanuel Raap, Mark van Niejenhuis, Tobias Colenbrander en Kian Schoemaker. Nu natuurlijk patat eten en straks door het dorp!

Les in omgaan met landbouwverkeer

Les in omgaan met landbouwverkeer

DALFSEN – Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen van groep 8 van CBS De Spiegel en de Bonte Stegge uit Dalfsen praktijkles gekregen over hoe ze veilig moeten omgaan met landbouwvoertuigen op de weg. De praktijkles maakt onderdeel uit van het lesprogramma ‘Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer (VOMOL)’.

Lees verder »

Hond weer thuis

DALFSEN – Bij deze willen wij iedereen bedanken, uiteraard ook DalfsenNet, voor de hulp waardoor onze hond, Doerak, weer thuis is. Gisterenavond 23.00 u. was iedereen, vinders, baasjes en hond weer dol gelukkig. Piet.

Campagne Provinciale Staten

Campagne Provinciale Staten

Verkiezingen provinciale Staten 18 maart. Op 18 maart gaan we stemmen voor de Provinciale Staten en het waterschap Groot Salland. De posters van de kandidaten zijn nog niet bekend. Eén deelnemer willen wij u er al vast laten zien ! (Verder houdt Dalfsennet zich hier niet zo mee bezig. Red.)

Schaatsen op natuurijs

Schaatsen op natuurijs

DALFSEN – WEISSENSEE – Schaatsformatie Hoekman rvs op Weissensee. Onder ideale winterse omstandigheden hebben Harry Kamphuis, Henk Kodden, Chris Bos, Nico Kroes, Erwin Drogt en nestor Gerrit Hoekman op dinsdag 27 Januari mee gedaan aan de Alternatieve 11 stedentocht op het Oostenrijkse Weissensee.

Lees verder »

Aangehouden voor harddrugbezit

Aangehouden voor harddrugbezit

VECHTDAL  – Vrijdagmorgen 30 januari zijn drie mannen uit Hardenberg (19,29,27) in het buurtschap Stegeren aangehouden voor harddrugbezit. Het drietal was door de gladheid met hun auto in een sloot aan de Driehoekweg beland.

Lees verder »

Fiets gevonden

Fiets gevonden

DALFSEN – Deze fiets is gisteravond gevonden aan de Leemculeweg. Mocht iemand deze missen zijn wij te bereiken op: 0529 – 431 619.

Hond gevonden

Hond gevonden

DALFSEN – Wat er is vandaag met de dieren is weet ik niet, maar er is wederom een dier aan de wandel geweest, dit keer weer een hond. Is die op op bijgaande foto van u, neem dan contact op met Kim Bosch, haar telefoonnummer is 06 – 100 832 51 Kom hem dan wel snel halen want anders gaat het bij Kim in bad, want daar is het wel een beetje aan toe.


	

Pony ontsnapt en weer terug

Pony ontsnapt en weer terug

DALMSHOLTE – Gisteren is er bij de Olde Manege Peerd in Dalmsholte  een pony gebracht om dat dier een gezellige oude dag te kunnen. Maar vermoedelijk was hij er niet mee eens en heeft het vanmiddag de benen genomen. Ze zijn de hele middag aan het zoeken geweest in de omgeving, maar zonder resultaat.

Lees verder »

Wie mist zijn honden

DALFSEN – Op de Heinoseweg ter hoogte van de Fam. Lankhorst lopen 2 honden los, een bruine en een zwarte. Wel gevaarlijk, want daar wordt best hard gereden.