A-junioren SV Dalfsen/ASC’62 zijn kampioen

A-junioren SV Dalfsen/ASC’62 zijn kampioen

DALFSEN – De gecombineerde A1-junioren van SV Dalfsen en ASC’62 hebben het kampioenschap in de Tweede Klasse binnen. Op bezoek bij Zwolsche Boys A1 won de ploeg zaterdag met ruime cijfers: 0-9. Met nog één wedstrijd te gaan zijn de mannen van coach Jurgen Beuwer niet meer te achterhalen voor de concurrentie. 

Lees verder »

Loopnieuws

NIEUWLEUSEN – Clinics Oranjeloop voor beginnende hardlopers. Wil je graag een keer meedoen aan de Oranjeloop, maar weet je niet hoe je dit aan moeten pakken? Op veler verzoek organiseert Bos Bedden Loopgroep AG’85 een clinic hardlopen voor beginnende hardlopers met als doel de 5 km te volbrengen tijdens de Oranjeloop.

Lees verder »

Hoonhorst bedankt

Hoonhorst bedankt

HOONHORST – Enkele dagen terug hebben wij als Oranjevereniging weer een mooie Feestweek afgewerkt.  Afgezien van het slechte weer hoefden wij gelukkig geen activiteiten af te lasten en kon alles volgens schema doorgaan…

Lees verder »

Sponsorloop Ouvol volleybal.

Sponsorloop Ouvol volleybal.

Oudleusen – Zaterdagmiddag is weer de jaarlijks terug kerende sponsorloop voor de volleybalvereniging gelopen door de leden.
Vooral de jongere deelnemers waarvoor een rondje om de kerk was uitgezet deden verschrikkelijk hun best, er waren er bij die meer dan 20 rondjes volgemaakt hebben.

Lees verder »

Win een vakvrouw Dalfsen

Win een vakvrouw Dalfsen

Tot en met 5 mei maken de klanten van Albert Heijn Dalfsen kans op het winnen van een vakvrouw! Bij besteding van minimaal €10,- aan boodschappen ontvangen de klanten een kanskaart met een unieke code. Met deze unieke code kunnen de klanten hun favoriete vakvrouw uitzoeken en zo kans op maken op één van de 5 vakvrouwen.

Lees verder »

60 jarig Huwelijk

LEMELERVELD – Burgemeester Noten bezoekt volgende week het echtpaar Hansman-Neplenbroek van de  Berkendijk in  Lemelerveld i.v.m. hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar is op 3 mei a.s. 60 jaar geleden in het huwelijk getreden.​

Lees verder »

Boek

DALFSEN – Parochieboek op het ‘altaar’ Bij Primera in de Prinsenstraat wordt sinds maandag 18 april het Parochieboek van de Heilige Cyriacus Dalfsen  – De Katholieke kerk Dalfsen door de eeuwen heen – verkocht.

Lees verder »

Spreuk van de dag

Ergernis over een schijnbaar ,,onoplosbaar probleem..

is de motor van elke creatieve vernieuwing !

 

Wie mist deze pop

Wie mist deze pop

DALFSEN – Deze straatversiering is vermoedelijk door een aantal feestgangers verplaatst. De rechtmatige eigenaar kan hem op komen halen bij de prins Bernhardstraat 2 in Dalfsen.

65 jarig huwelijk in Dalfsen

DALFSEN –  Burgemeester Noten bezoekt volgende week het echtpaar van der Vechte, uit de van Oosterhofstraat Dalfsen i.v.m. hun 65 jarig huwelijk. Hij gaat het paar feliciteren namens alle inwoners van de gemeente Dalfsen.

Bezoek de expo: Schat van Dalfsen

Bezoek de expo: Schat van Dalfsen

DALFSEN – Expositie van de “Schat van Dalfsen” in het gemeentehuis. Tijdens openingstijden kan de tentoonstelling worden bekeken.  Op 7 mei (Kunst om Dalfsen) is het gemeentehuis extra geopend tussen 10.00 en 16.00 uur, zodat bezoekers van deze evenementen ook de expositie kunnen bekijken.

Schilder- en tekenworkshop

DALFSEN – Schilder- en tekenworkshop voor kinderen in Trefkoele+ tijdens Kunst om Dalfsen. “Wonen in een andere tijd. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes is er tijdens het kunstweekend in Trefkoele+ een schilder- en tekenworkshop van beeldend kunstenaar/docent Marjo Potma.

Lees verder »