Avonddriedaagse MTC Dalfsen

Avonddriedaagse MTC Dalfsen

DALFSEN – De avond driedaagse van MTC Dalfsen had een goede start met een tocht door de kop van Overijssel. U kunt nog drie avonden meerijden, wanneer u de inhaal avond van vrijdag er bij doet,  maar 1 avond kan natuurlijk ook, vertrek om 19.00 uur bij het clubhuis van Mtc Dalfsen aan de Singel.

Lees verder »

Reuvers Tennis Open toernooi Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Vanaf vorige week woensdag t/m zondag is het Reuvers Open Tennis toernooi in Nieuwleusen gespeeld. De weersomstandigheden waren goed zeker in vergelijking met de week ervoor. Helaas moest een aantal opgegeven mensen bij de start verstek laten gaan door blessures maar gelukkig kon dit opgelost worden door andere leden die genegen waren om de open gevallen plekken op te vullen zodat er toch nog een redelijke opkomst was.

Lees verder »

Niet alle evenementen kunnen door gaan

Als u de komende dagen een evenement wil gaan bezoeken, ga dan wel even na of dit evenement wel door gaat vanwege de te verwachten warmte. Een paar evenementen zijn bij voorbaat al afgelast, zoals het paarden spektakel in Luttenberg. Er zullen er vast nog wel wat bij komen. Dat u niet een te vergeefse reis maakt.

Expositie in Kulturhus de Mozaïek

Expositie in Kulturhus de Mozaïek

LEMELERVELD – Vanaf 29 juni tot en met 25 september exposeren de zussen Elly Melenboer en Annelies Sibelt in het Kulturhus te Lemelerveld. De zussen zijn woonachtig in Ommen en Lemelerveld, schilderen is een grote hobby van hen. Ze schilderen al jaren en hebben nog wekelijks les.

Lees verder »

Blijf onze vacature’s volgen

DALFSEN – Blijf onze vacatures volgen op deze site. Soms staan ze er maar heel kort op, gewoon omdat veel mensen hier naar kijken. Nu is er weer werk voor een tuinman of tuinvrouw. Plaats ook zelf hier je vacature, dat kan u helemaal zelf regelen.

Stichting Dalfsen Werkt

Stichting Dalfsen Werkt

DALFSEN – Overeenkomst bestuurlijke wijziging uitvoering Wsw ondertekend. Integrale overdracht uitvoering Wsw aan Stichting Dalfsen Werkt op verantwoorde wijze geregeld. Bestuurders van Stichting Dalfsen Werkt, gemeente Dalfsen, CNV Overheid, FNV Overheid, Larcom en Wezo hebben op 29 juni de overeenkomst over de bestuurlijke wijziging van de uitvoering van de Wsw ondertekend.

Lees verder »

Exclusieve beelden project nevengeul Vilsteren

Exclusieve beelden project nevengeul Vilsteren

DALFSEN – OUDLEUSEN – VILSTEREN – Wethouder Van Leeuwen verricht vanmiddag de starthandeling van het graven van de nevengeul bij Vilsteren samen met gedeputeerde, dijkgraaf en burgemeester van Ommen. Maar voor de kijkers van Dalfsennet zijn er exclusieve beelden gemaakt van het  project nevengeul Vilsteren gisteravond door HG.

Stoepstenen Hoonhorst hersteld

Stoepstenen Hoonhorst hersteld

HOONHORST – De stoepstenen in Hoonhorst die met medewerking van de werkgroep van de Historische kring Hoonhorst al twee jaar staan opgesteld voor het hek van het kerkhof zijn nu voorzien van een natuurstenen voet , de stenen zijn schoongemaakt en alle reparaties zijn uitgevoerd. Ze staan er nu weer bij als nieuw.

Lees verder »

Het Boskamp klaar voor de hitte: gratis voetenbad

Het Boskamp klaar voor de hitte: gratis voetenbad

DALFSEN – STERREBOS – Partycentrum Het Boskamp is helemaal klaar voor de komende hete dagen. Gasten worden tot op hun wenken bediend met een heus voetenbad op het terras. Zelfs krijgen ze er een handdoekje bij. Het koude kraanwater zal voor enige koeling gaan zorgen, desnoods gaat er nog een hand met ijsblokjes bij in.

Lees verder »

Vermist

DALFSEN – Wij missen twee zwart kop agaponietjes, ze vliegen in de buurt van de Hofstraat.
Als er mensen zijn die toevalig een voliere hebben waar ze heen gaan en die ze kunnen vangen zouden wij ze graag terug willen hebben. (Ingezonden bericht).
Stuur een mail naar info@dalfsennet.nl als u ze hebt gevangen.

Zwembad Gerner langer open

Zwembad Gerner langer open

DALFSEN – In verband met de komende tropische temperaturen is het openluchtzwembad Gerner op woensdag 1 juli, donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli ’s avonds geopend tot 20.30 uur.
Donderdag a.s. wordt – o.a op Dalfsennet – bekendgemaakt of er in het weekend ook verruimde openingstijden gaan gelden.

Lees verder »