Ontwerp buiteninrichting voor de Spil gereed

NIEUWLEUSEN – Het ontwerp van de buiteninrichting van de Spil in Nieuwleusen is vorige week in een speciale bijeenkomst aan de raad gepresenteerd en een goed plan bevonden. Het is opgesteld door landschapsarchitecten van het bureau Mien Ruys te Dedemsvaart, maar op dat moment was er nog geen kostenoverzicht bijgevoegd.

Lees verder »

Vanavond belangrijke informatie over asbest

DALFSEN – Vanavond 19,30 uur begint in de Trefkoele + een belangrijke informatie bijeenkomst over de problemen met asbest gericht op particulieren. Maar niet alleen asbest; Groen gebogen brengt een veel belovende presentatie van een plan en nieuwe mogelijkheden om gelijk gebruik te maken van energiemaatregelen.

Lees verder »

Mogelijk 90 woningen bij Kulturhus Wijthmen

WIJTHMEN  – Uitbreiding Wijthmen (Zwolle) stap dichterbij!  Loostad Vastgoedontwikkeling en Kreator Projecten hebben samen met de gemeente Zwolle op 29 januari 2018 een intentieovereenkomst getekend, waarbij is afgesproken dat zij in gezamenlijkheid de komende periode de mogelijkheden onderzoeken voor een haalbaar woningbouwplan op de locatie nabij het Kulturhus in Wijthmen.  

Lees verder »

Buitenlandse gasten zijn al weer onderweg

Buitenlandse gasten zijn al weer onderweg

DALFSEN – Camping Starnbosch kan zich al weer opmaken voor de (buitenlandse) weekeindgasten. Want het komende weekeinde is er in Zwolle weer het jaarlijkse carperbeurs. Ook bij Het Boskamp zijn al weer wat tafels gereserveerd voor Belgen die er een jaarlijkse traditie van hebben gemaakt naar deze regio te komen. Die rijden er wel 260 kilometer voor om hier te komen.

Lees verder »

Studeren en ondernemen

Studeren en ondernemen

DALFSEN – Studentondernemer Olivier Gossink (uit de Dalfser Gernermarke) werkt aan het succes van eigen bedrijf Onder de naam OliviersFunctionals produceert hij zelfontworpen multitools. Studeren én ondernemen, Olivier doet het. Naast zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan Hogeschool Windesheim, heeft hij sinds een paar maanden zijn eigen bedrijf.

Lees verder »