Mist

Mist

DALFSEN – Kiek uut vanavond voor de mist. De boel begint nu al (om 16.45 uur) al aardig dicht te slaan. Kiek uut op de weg en vooral naast de weg. De kans is ook nog groot dat het glad gaat worden.

Lees verder »

USV JO 17-1 najaarskampioen

USV JO 17-1 najaarskampioen

NIEUWLEUSEN – Door een misstap van de concurrentie in de laatste speelronde werd USV JO 17-1 zonder zelf in actie te komen kampioen van de najaarscompetitie! De succesploeg werd in de rust van de laatste thuiswedstrijd van USV 1 uitgebreid gehuldigd op het podium in het clubgebouw.

Lees verder »

Bier, gehakt en carbid

Bier, gehakt en carbid

DALFSEN – STERREBOS – Bier, gehakt en carbid, veel meer hoeft op zo’n oudejaarsdag ook niet. Beetje knallen met de ballen of een deksel, beetje schik maken, en af en toe een dopje van de fles wippen, dan kom je al snel deze dag door.

Lees verder »

De beste wensen

Voor het nieuwe jaar wensen we u het allerbeste toe: veel goeds, goede gezondheid en veel mooie, nieuwe avonturen. We hopen u spoedig in 2020 te zien, om te beginnen bij de nieuwjaarsreceptie 2 januari 2020 van 19.00 tot 21.00 uur! bit.ly/39rWFCR

Inzamelen kerstbomen

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – LEMELERVELD – Evenals voorgaande jaren biedt de gemeente ook nu weer de mogelijkheid om kerstbomen in te leveren op de verschillende locaties. Als de kinderen de kerstbomen inleveren worden ze beloond met € 0,20 per boom.

Het inleveren kan zaterdag 4  januari 2020 van 09.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag 8 januari 2020 van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Het inleveren kan bij de gemeentewerven in:

  • Dalfsen, Pr. Hendrikstraat 2;
  • Nieuwleusen, Parkeerplaats voor U.S.V.;
  • Lemelerveld, Nijverheidsstraat 8.

Dorcas – jaarafsluiting  met vrijwilligers

Dorcas – jaarafsluiting  met vrijwilligers

DALFSEN – Vrijdagavond heeft het bestuur van Dorcas Winkel Dalfsen onder het genot van een hapje en een drankje het jaar afgesloten met de vrijwilligers. Voorzitter Ton Schoemaker gaf aan de hand van sheets een terugblik over het afgelopen jaar. In een moment van stilte werd een vrijwilliger die is overleden herdacht en werd stil gestaan bij een vrijwilliger die nu ernstig ziek is.

Lees verder »