Nieuwjaarsduik Jan Ardesch 2021

Nieuwjaarsduik Jan Ardesch 2021

DALFSEN – De Nieuwjaarsduik 2021 kan als groep niet doorgaan ivm die ellendige Corona. Maar ik duik persoonlijk wel voor die andere ellendige ziekte ALS. Daar is nog geen vaccin tegen!! Ik wil jullie vragen mij hiervoor te sponsoren, en ik stuur jullie daarna mijn duikfoto. (Laat dan wel je mailadres achter aub).

Lees verder »

Al weer 28 jaar geleden

DALFSEN – Het is al weer 28 jaar geleden dat een 60 jarige bewoner van een zomerhuisje in Dalfsen zoek is geraakt. Dagen is er gezocht door familie, buren,  politie, vrienden en vrijwilligers. Op 2e Kerstdag was hij voor het laatst gezien toen hij aan het wandelen was.

Lees verder »

Zie het verschil

Zie het verschil

DALFSEN –  Zie het verschil, foto 1 is van het evenemententerrein in Dalfsen midden op de middag vandaag (oudejaarsdag) en de 2e foto is van 2 jaar geleden, toen ze nog nooit van corona gehoord hadden.

Lees verder »

2 en 3 januari weer: Lekker

2 en 3 januari weer: Lekker

DALFSEN – Ook het komende weekeinde kun je weer afhaalmaaltijden bestellen bij Het Boskamp. Want die corona is nog lang niet voorbij. Zaterdag kun je weer bellen vanaf 16.00 uur en halen vanaf 17.00 uur zondag vanaf 13.00 uur bellen en halen vanaf 13.15 uur tot 19.00 uur, op beide dagen.

Lees verder »

Schieten

Schieten

DALFSEN – Traditioneel moet er natuurlijk wel geschoten worden op oudejaarsdag. Krachtige geluiden komen hierbij vrij, zeker als je in de buurt komt. Toch was het vanmorgen nog redelijk rustig. Af en toe hoor je in de verte een knal.

Lees verder »

Subsidies

DALFSEN – De Provincie Overijssel heeft nog al wat subsidies ter beschikking. Maar als u dat niet weet, dan maakt u daar ook geen gebruik van. Klik hier om te zien of u daar voor in aanmerking kan komen.

Raad van State vernietigt tracébesluit N35 Nijverdal-Wierden

REGIO – Het tracébesluit van de minister van Infrastructuur en Waterstaat voor de verbreding van de N35 tussen Nijverdal en Wierden is vernietigd door de Raad van State. Het besluit werd in 2018 nog gebaseerd op het Programma Aanpak Stikstof (PAS), maar dat programma mag sinds mei 2019 niet meer worden gebruikt als onderbouwing van ruimtelijke besluiten.

Lees verder »

Top 5 items Willy 2020

Top 5 items Willy 2020

DALFSEN – Johan Bokma vroeg aan alle vrijwilligers van DalfsenNet om een top 5 samen te stellen over voor hen bijzondere onderwerpen die op DalfsenNet hebben gestaan in het afgelopen jaar. Willy stelde onderstaande top 5 samen. Elk item is aanklikbaar, zo dat je het zelf ook nog even na kunt lezen.

Lees verder »

Jaaroverzicht WvdV (Wim van de Vosboer) Wim Schrijver. 2020

Jaaroverzicht WvdV (Wim van de Vosboer) Wim Schrijver. 2020

HOONHORST – Even terug naar 2019, dat was voor mij een heel bijzonder jaar en wel door een levertransplantatie die ik dat jaar heb gehad. Dus de tweede helft van 2019, maar ook de eerste maanden van 2020 heb ik niet zoveel voor Dalfsennet kunnen betekenen. Maar een jaar na de operatie kan ik zeggen dat het nu geweldig goed met mij gaat en al heel wat activiteiten heb opgepakt. Helaas, gooide corona, zeker voor mij roet in het eten en was ik gedwongen veel thuis te blijven.

Lees verder »