De tent staat er weer.

De tent staat er weer.

DALFSEN – De tent voor het “Bakfeest”staat er weer aan de Brinkweg. Deze week zal de inrichting rond de tent nog in orde worden gemaakt, en dan kan volgende week zaterdagavond het feest weer los barsten! Meer info over het programma KLIK HIER

Algen kweekvijver in aanbouw

Algen kweekvijver in aanbouw

DALFSEN – Kippenbedrijf Huisman aan de Veldhoeveweg is bezig met de aanleg van een grote algen kweekvijver. Deze algen zullen na dat er een klein gedeelte is uitgezet worden gevoed met residu uit de mest vergisters die daar op het erf staan. De algen die hier gekweekt worden zullen voor een groot deel worden verwerkt in veevoer, maar ook de medicijn en farmaceutische industrie maakt er gebruik van.

Lees verder »

Betonstorten voor de nieuwe overkluizing

Betonstorten voor de nieuwe overkluizing

LEMELERVELD – Zoals u kunt zien op bijgaande foto,  zijn ze druk bezig met beton storten op de overkluizing. Dit ligt dan ook perfect op schema. Maandag a.s. komt de Vitens (water) om een transportleiding te verleggen, ter plaatse van de overkluizing, zodat ze verder kunnen met het laatste stukje regenriool in de Kerkstraat. Er  van de Vitens begrepen dat dit geen enkele overlast voor u bij het gebruik van water zal opleveren.

Lees verder »

Come2getherdienst

Come2getherdienst

DALFSEN – Zondagavond 1 november is er om 19.00 uur een come2gether in de Grote Kerk. Gerard Nederveen zal komen spreken over het thema”vol verwachting klopt ons hart”. Wat doe jij als er op jouw deur geklopt wordt?

Lees verder »

Buwie tiebreak mix toernooi.

Buwie tiebreak mix toernooi.

DALFSEN – Dinsdagavond 3 november is er weer een Buwie tiebreak mix toernooi.  Er hebben zich inmiddels al 12 dames/heren opgegeven,dus vanaf 19 :30 gaan we weer beginnen, met het tiebreak toernooitje. Ze spelen op zes banen.

Nieuws van De Reddingsboei

DALFSEN – Beste ouder/verzorgen/betrokkene, Voor velen van ons is 1 april 2014 de herinnering aan de slechtste 1 april-grap ooit. Dit was de dag dat de eerste ouders, zonder enige verklaring, voor een dichte deur stonden. Een begin van een lang hoofdstuk waar niemand op zat te wachten.

Lees verder »

Kom naar de informatieavonden op het CCC

Kom naar de informatieavonden op het CCC

ZWOLLE –  – Op 12, 18 en 19 november vinden op het Carolus Clusius College de informatieavonden plaats voor leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. En dat zijn er altijd heel veel uit Dalfsen. Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen alvast een beetje op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding.

Lees verder »

´Zinbeleving en ouder worden´

DALFSEN – ´Zinbeleving en ouder worden´  In gesprek. Geïnspireerd door verhalen. Op vrijdagmiddag 13 november a.s. vindt de derde bijeenkomst plaats in de cyclus ´Zinbeleving en ouder worden´. Geïnspireerd door verhalen gaan we met elkaar in gesprek over sterven en hoe je daarop voor te bereiden.

Lees verder »

Er wordt nog hard gewerkt in Lemelerveld

Er wordt nog hard gewerkt in Lemelerveld

LEMELERVELD – Er wordt nog hard gewerkt in Lemelerveld, vandaag was de aannemerscombinatie van Lenthe/Pekkeriet met hun onderaannemers aan het beton storten op het gedeelte waar de extra palen er in zijn gekomen. Dit op de de verbinding van de palen om zo tot een stevige brugovergang te komen.

Lees verder »

Sara is aangekomen.

Sara is aangekomen.

OUDLEUSEN – Na een week rondgezworven te hebben in de omgeving van Oudleusen is Sara toch op de plek van bestemming aangekomen.
En wel bij de familie Schiphorst aan de Dommelerdijk.
Het voorgevoel klopte toch, Janine is  50 geworden vandaag!

Lees verder »