Fiets4daagse Lemelerveld

LEMELERVELD – Deze week is de fietsvierdaagse in Lemelerveld. De eerste avond was een geweldige avond. Prachtig fietsweer. Er deden zo’n 80 deelnemers mee die hebben genoten van de door de  Cycling Lemelerveld  uitgezette schitterde de route’s. De 2e avond viel de deelname wat tegen, maar dat is ook logisch. Want fietsen in onweer doe ook niet voor je plezier.

Lees verder »

Belevingsvlucht

Belevingsvlucht

Alsof je de irritatie van een lekkende kraan met één druppel water wil simuleren. Met die metafoor maken de actiegroepen tegen lage vliegroutes voor Lelystad Airport duidelijk waarom ze geen vertrouwen hebben in een testvlucht voor mensen op de grond. De actievoerders spreken van „een vliegshow die niets te maken heeft met de dagelijkse hoeveelheid ellende die over ons uitgestort wordt als Lelystad Airport open zou gaan”.

 

Lees verder »

Brand in kap woning

Lees verder »

Praxis Dalfsen officieel geopend

Praxis Dalfsen officieel geopend

DALFSEN – Vanmorgen klokslag negen uur is de Praxis aan de Vesting geopend door Peter van der Scheer, winkelmanager Praxis Dalfsen en Joost de Beijer, algemeen directeur Praxis. Gezamenlijk knipten zij een lintje door, onder toeziend oog van het winkelpersoneel en daarmee is de Praxis Dalfsen officieel geopend.

Lees verder »

Kent u dat gevoel?

Kent u dat gevoel?

REGIO – Kent u dat gevoel van op vakantie zijn dat u links en rechts turend naast diegene zit die al sturend u naar uw vakantie bestemming brengt? U ziet van alles, vooral veel auto’s! Nieuwe auto’s en ook heel veel oude auto’s. Op onze laatste trip zag ik een Opel Manta!

Lees verder »