Pokerrun bij MC de Zweef.

Pokerrun bij MC de Zweef.

NIEUWLEUSEN – Ben je een motorrijder? Doe mee met de Pokerrun bij MC de Zweef. Op zaterdag 15 juni doet MC de Zweef mee aan de pokerrun georganiseerd door MC Motorhead uit Hoogeveen. De pokerrun is een toerrit voor motoren die gaat van club naar club. De opbrengsten gaan naar het goede doel.

Lees verder »

Verrassing voor Cake Runners

Verrassing voor Cake Runners

DALFSEN – Na afloop van de Stationsloop woensdagavond werden de Cake Runners blij verrast door speaker Henk Borgmeijer. Nadat het viertal was gefinisht werd ze opgeroepen om zich te melden bij Henk. Zich nergens van bewust zijnde, togen ze naar de spreekstalmeester.

Lees verder »

Mooie pannen te koop

Mooie pannen te koop

HEINO – Vanmiddag heeft de politie van Heino een melding behandeld van de zogenoemde “pannenverkopers”. Met veel geklets en gladde praatjes overtuigen de verkopers je om een set te kopen. Het is immers A-kwaliteit voor een zeer speciale prijs. Bedenk goed wat je met je geld doet en denk ook nog een 3e keer na. Als iets te mooi is om waar te zijn………

Lees verder »

Brugklassen bezoeken UNESCO-werelderfgoed

Brugklassen bezoeken UNESCO-werelderfgoed

ZWOLLE – Vanochtend verzamelden de brugklasleerlingen van het Carolus Clusius College (met ook leerlingen uit Dalfsen) zich al vroeg op school. Zij vertrokken vandaag richting België voor een bezoek aan de stad Luik en aan de kolenmijn Blegny; een van de vier authentieke kolenmijnen van Europa die staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De leerlingen vonden het een indrukwekkend bezoek.

Lees verder »

Otter geeft show in tochtsloot

Otter geeft show in tochtsloot

EMMEN – DALFSEN – Otter Emmertochtsloot geeft show aan medewerkers Landschap Overijssel. Gistermiddag, de dag vóór wereld otterdag, gaf een otter in de Oude Emmertochtsloot een show weg voor de medewerkers van Landschap Overijssel. Het dier was een kwartier lang dollend en duikelend te zien en liep zelfs even door de rietkraag heen en weer.

Lees verder »