Politiestudenten kunnen ook PV opmaken

Politiestudenten kunnen ook PV opmaken

ZWOLLE – BERKUM – Gisteren hebben wij in Zwolle op de Kranenburgweg gecontroleerd met studenten van de politieacademie. Er werd 14 x pv opgemaakt voor verschillende feiten (lading, kentekenplaat niet leesbaar, hulpkoppeling, vasthouden telefoon etc). Ook werd er 7 x pv opgemaakt voor snelheid. Dit voor gemeten snelheden tussen de 70 en 97 km/u bij 50 toegestaan.

Lees verder »

Old nieuws

Storing Zwolle-Groningen; Zwolle-Emmen: Tussen Zwolle en Ommen was er een verstoring in de treindienst door een wisselstoring. Tussen Zwolle en Meppel is er een verstoring in de treindienst …

Lees verder »

School met de bijbel 100 jaar

School met de bijbel 100 jaar

LEMELERVELD – School met den Bijbel 1919 – 2019 verhalen
Van 1940 – tot plm. 1947. Alles heeft zijn tijd een uitspraak van een man als koning Salomo wiens wijsheden tot op deze dag weerklank vinden.  Inhoudsloze opvattingen ` het zal de geest van de tijd zijn’ niets is minder waar, het is de geest van toen en nu van u en mij.

Lees verder »

Nieuwe coach ASC’62 heren 5

Nieuwe coach ASC’62 heren 5

DALFSEN – Nieuwe trainer heren 5. Na tegenvallende resultaten zijn de spelers in protest gegaan tegen hun voormalig leider Riewing Koster. Meneer Koster was zelfs niet aanwezig bij de laatste wedstrijd (2-3 verlies tegen Dalfsen Noord) en had niet de kennis en inzet om de spelers naar een hoger niveau te brengen.

Lees verder »

Verhalencafé in de Spil

NIEUWLEUSEN – Harry Been vertelt in het Verhalencafé in de Spil te Nieuwleusen. Ook eens zin om te luisteren naar leuke verhalen? Wij nodigen je van harte uit om op Woensdag 27 november om 19:30 uur  naar het verhalencafé in de SPIL te komen.  Het verhalencafé is opgezet om interessante verhalen te horen en vragen te stellen.

Lees verder »

Schuilplek natuurfotograaf

Schuilplek natuurfotograaf

DALFSEN – Laatst sprak ik nog iemand die had het er over, een plek in het bos met een vijver en een schuilhut waar soms een natuurfotograaf in zat, dat kon hij zich als kind nog herinneren. Die fotograaf verdween dan voor uren onder de grond om daar vogels en drinkende reén op de plaat te zetten. We hebben echter nooit geweten wie dat was.

Lees verder »

Abraham

Abraham

DALFSEN – Hierbij wat foto’s van Abraham Mark, die donderdag 14 november jarig was en dat goed in het zonnetje is gezet d .m v de Abrahams in de tuin

Park Old Heino

HEINO – ‘Als er problemen zijn, kunnen de bewoners zich melden’ “Wij zorgen dat de huizen goed onderhouden worden, maken de huurcontracten en leveren de woningen goed op. Als er problemen met de huizen zijn, kunnen de bewoners zich bij ons melden”, laat Katinka Drupsteen van Park Old Heino weten.

Lees verder »