Geen liefde in het weekend voor Harten 10 ?

Geen liefde in het weekend voor Harten 10 ?

DALFSEN – ‘’Harten 10’’  dendert maar door en langzaam wordt het landelijk aanzien steeds groter en zijn ze niet meer weg te denken op diverse grote evenementen.  Nu komt het duo met voor hen, een nieuwe single.  Het is een Duitse cover, heet ‘’Twee Witte Paarden’’  en is een productie van Martin Sterken voor CD Hal Ruinen.

Lees verder »

College B&W bezoekt Oudleusen

DALFSEN – Op 5 april tijdens de gemeentelijke informatieavond om 20.00 uur in ‘De Wiekelaar’ Ieder jaar komen burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in de kern tijdens de gemeentelijke informatieavond. Op deze avond brengen zij inwoners van de kern op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de buurt.

Lees verder »

Tot €2 miljoen Europese subsidie

DALFSEN – Tot €2 miljoen Europese subsidie voor innovatieve samenwerkingsverbanden in Oost-Nederland. Het doel van OP Oost is dat bedrijven meer omzet kunnen halen uit nieuwe producten. Het Operationeel Programma Oost (OP Oost) is een subsidieprogramma voor bedrijven en kennisinstellingen in de provincies Overijssel en Gelderland.

Lees verder »

Voorbeschouwing | Dalfsen ontvangt Be Quick Zutphen

Voorbeschouwing | Dalfsen ontvangt Be Quick Zutphen

DALFSEN – SV Dalfsen liet vorige week in de lastige uitwedstrijd tegen FC Ulu Spor twee belangrijke punten liggen. In matige wedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld en omdat concurrent Broekland met 1-0 won van DAVO is het verschil met de nummer twee geslonken tot vijf punten. Komende zondag moet de ploeg van trainer Jacob Grooten de draad weer oppakken tegen Be Quick Zutphen.

Lees verder »

Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten

Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten

ZWOLLE – Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten bij Landstede MBO. Honderden (ex-) kankerpatiënten maakten er de afgelopen twaalf jaar al gebruik van. En de reacties zijn altijd positief en dankbaar. Ook dit jaar organiseren de studenten van de Mooi & Mode opleidingen van Landstede MBO weer een verwendag voor (ex-) kankerpatiënten.

Lees verder »

De laatste afwerking aan de Zwarteweg

De laatste afwerking aan de Zwarteweg

HOONHORST – De laatste afwerking aan de Zwarteweg in Hoonhorst,de nieuwe bestrating, verleggen van de verkeerssluis en rioleringswerkzaamheden zijn dan afgerond. In oktober vorig jaar zijn de werkzaamheden begonnen, maar als gevolg van onvoorziene omstandigheden en invallende winter heeft het nogal een vertraging opgeleverd, hoewel dit niet tot extra veel overlast heeft geleid.

Lees verder »

Golden Doem voor Kapperij De Penninckhof

Golden Doem voor Kapperij  De Penninckhof

DALFSEN – Ria Obbink uit Dalfsen heeft Kapperij De Penninckhof voorgedragen voor de Golden Doem. Deze onderscheiding van DalfsenNet wordt uitgereikt aan lokale ondernemers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor hun klanten. Daar was bij Daniëlle Penninkhof wel sprake van.

Lees verder »

Klarinetten in Anjerpunt Hoonhorst

HOONHORST – In het Anjerpunt/zaal Kappers vinden dit jaar meerdere muzikale activiteiten plaats. Op woensdag 5 april a.s. staat hierbij de klarinet centraal. Om 11.00 u zal klarinetensemble Mpingo Ya Kwanza een open repetitie houden in het Anjerpunt, waarbij iedereen welkom is. Het programma duurt tot ongeveer 12.15 uur.

Lees verder »

10 april Alzheimer Café in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op maandagavond 10 april is er Alzheimercafé in Buurtkamer ‘De Schakel’, Koningin Julianalaan 10, 7711 KK Nieuwleusen. Mensen met dementie,  hun partners, familieleden en vrienden zijn dan van harte welkom. Het thema is: “Zingeving en communicatie”. Hoe geef je dementie een plek in je leven?

Lees verder »