Jan Kisjes één van de beste analoge studio’s van Europa

Jan Kisjes één van de beste analoge studio’s van Europa

DALFSEN –  ZWOLLE – Het Herman Brood Museum te Zwolle, presenteert i.s.m. Hans la Faille (73) op 10 november in theater Odeon in Zwolle zijn nieuwe album ‘Still Believe’., opgenomen bij Jan Kisjes in Dalfsen. Het wordt een muzikaal eerbetoon aan de periodes dat hij samenspeelde met Bertus Borgers (Sweet d’Buster), Harry Muskee (Cuby + Blizzards) en zijn jeugdvriend Herman Brood. Johan Derksen zal die middag het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Lees verder »

Dorcas – Muziekactie: daar zit muziek in

DALFSEN – Het is herfst; we kunnen er niet meer omheen! Grijze luchten, dikke wolken, regen en wind. Maar als het zonnetje even schijnt ook mooie herfstkleuren in het bos. De vrijwilligers van Dorcas Winkel Dalfsen genieten ervan en denken met u mee. Wat is er nu gezelliger dan na een frisse herfstwandeling dichtbij de verwarming te kruipen met een boek en een rustgevend muziekje op de achtergrond?

Lees verder »

Locatie Pniel

Locatie Pniel

DALFSEN – Foto’s van de voortgang van de bouw op de locatie Pniel in Dalfsen. Het is de bedoeling dat ter plaatse 21 appartementen worden gebouwd. De bouw zal worden verzorgd door Bouwbedrijf Bongers BV.

Lees verder »

Sterke verhalen

NIEUWLEUSEN – Opening fotoreportage met sterke verhalen van sterke vrouwen uit Nederland en Kenia De kracht van vrouwen, verbondenheid en betrokkenheid. In 100 jaar (1919 algemeen vrouwenkiesrecht) hebben vrouwen enorm veel bereikt. Anno 2019 is kiesrecht vanzelfsprekend.

Lees verder »

HIPHOP voor jongens

DALFSEN – Regelmatig wordt er de vraag gesteld; is er ook hiphop speciaal voor jongens? Tot nu toe was dat er nog niet, maar daar gaat verandering in komen. Dion Legebeke, de stoere hiphop docent van Studio Ses nodigt alle jongens uit om gratis een proefles mee te doen.

Lees verder »

Laatste plekken vrij FIFA 20 toernooi

DALFSEN – A.s. donderdag vindt de eerste game kampioenschappen van Dalfsen plaats. Jongeren, maar ook volwassenen kunnen mee doen aan een potje FIFA20. Er worden zo’n 20 schermen geïnstalleerd zodat er iedere keer 40 deelnemers kunnen spelen. Voor het eerst in Dalfsen wordt er zo’n groot FIFA toernooi georganiseerd.

Lees verder »

De vissen wilden niks vandaag

De vissen wilden niks vandaag

DALFSEN – De vissen hadden er vandaag helemaal geen zin aan. De wilden niet bijten. En dan is er weinig lol aan. Laten nu laten die jongelui ook nog een zakje met maden vallen. Moet je die dan niet oppakken? Nee, we vangen toch niks en bovendien lopen die maden geen 25 kilometer per uur, dus die kunnen we nog makkelijk inhalen.

Lees verder »

Dank je wel Lidl

Dank je wel Lidl

DALFSEN – Ik heb vanavond wat boodschapjes gehaald bij de Lidl. Keurig betaald natuurlijk en bij het weggaan mocht ik ook nog een heerlijke appeltaart meenemen (ik niet alleen hoor) zo maar.

Lees verder »

Duurzaam leven en wonen, het Natuurlijk Huus

Duurzaam leven en wonen, het Natuurlijk Huus

DALFSEN – RAALTE – Natuurlijk Huus, met als bewoners Harrie Kiekebosch en Agnes Heethaar. Zij hebben tien jaar geleden die uitdaging voor zichzelf opgepakt. Ze hebben zich eerst de vraag gesteld: waar gaat duurzaamheid eigenlijk over? Wat is het en hoe doe je het dan? Hoe kun je daarmee ook een fijn en leuk leven hebben? En hoe kan het in Nederland?

Lees verder »